Welkom

Welkom op de barbecue website van Slagerij Mulders uit Hilvarenbeek.

U vindt op deze site informatie over het uitgebreide barbecue assortiment dat wij u bieden. Tevens is hierin het wokken opgenomen. Ook kunt u hier onze folder inzien, printen of opslaan op uw computer. De folder is als een pdf-bestand gepubliceerd. Zo heeft u meteen een overzicht met de juiste informatie voor uw barbecue feest of party.Waarom besteld u bij ons? enkele pus punten:

  • Ons vlees wordt door echte slagers klaar gemaakt en kom uit eigen slagerij dat proeft u!!
  • Wij gebruiken alleen de beste marinade's voor ons vlees geen marinades op water basis maar alleen marinade's op olie basis.
  • Wij zijn een kleinschalig bedrijf dus geen massa productie zoals bij onze grotere collega's.
  • Kijk ook eens op onze website www.slagerijmulders.nl voor meer info.
  • Alle bestelingen worden rechtstreeks vanuit onze slagerij in Hilvarenbeek bij u geleverd.


Toen er nog geen internet was!!


Informatie:
Via de bestellijst kunt u direct uw bestelling plaatsen. Voor eventuele vragen belt naar Slagerij Mulders in Hilvarenbeek (013) 5051331 of u stuurt een e-mailtje naar info@slagerijmulders.nl en u krijgt spoedig bericht.

All-in pakket 
Alle barbecue pakketten, met uitzondering van het "Studenten"en "Sportclub"pakket, zijn inclusief het Luxe all-in pakket in dit pakket zitten 4 soorten saus: sweet chilli, satésaus, knoflooksaus en coctailsaus. Ook zitten er 4 verschillende salades bij: Huzarensalade, Huissalade, Zomersalade, Fitnesssalade en Meloenmix, vers afgebakken stokbrood en kruidenboter maken het pakket tot een gevarieerd geheel.


Vanaf 20 personen aan complete barbecue of wok pakketten gratis gebruik van gasbarbecue of wok, inclusief gebruik van gas. Ook servetten, porceleinen borden en rvs-bestek, opscheplepels, barbecuetangen, snijplank en broodmes zitten in het all-in pakket. 
NB: Onze barbecues staan op pootjes, u hoeft dus niet voor een tafel of een ander wankele oplossing te zoeken, wel zo veilig vinden wij.

Geen afwas voor U
U mag de barbecue of wok, de borden en het bestek gewoon onafgewassen weer in de kratten mee terug geven. Wel graag met een servet afvegen. De schalen waar het vlees, vis, sausjes en salades in zitten nemen wij niet mee retour, deze kunt u zelf hergebruiken of weggooien.

Bezorgen
De aanlevertijd is afhankelijk van het aantal bestellingen en de route die wij rijden. U kunt de begintijd van uw barbecue aangeven in de bestellijst,  hier houden wij bij het plannen van de levering rekening mee, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Wij bezorgen ook op zondagen.

Extra service
Als extra service bieden wij uw bestelling aan in speciale koelboxen uw barbecue- of wok pakket blijft op deze manier minstens gekoeld totdat u gaat beginnen (koel 8 tot 10 uur na levering).

Kan ik nog bestellen?
Wij adviseren u tijdig uw barbecue- of wok bestelling te plaatsen, wij reserveren dan alvast de apparatuur zodat u niet mis grijpt in de drukke periode. Ongeveer een week voor de geplande datum geeft u de uiteindelijke bestelling definitief door. Uw bestelling wijzigen kan uiterlijk tot 3 dagen voor de afleverdatum. Een handig hulpmiddel is onze bestelkalender, hierop kunt u zien waneer er drukke periodes zijn en of  wij zijn “volgeboekt”. Hebben wij nog ruimte in de planning dan kunt u tot 3 dagen voor uw barbecue- of wokparty nog bestellen. (Wokpannen zijn beperkt in voorraad, bestel deze tijdig want op=op!).

Uiteraard kunt u ons bellen via (013) 5051331 of e-mailen: info@slagerijmulders.nl. We kunnen altijd bekijken of we een bepaalde bestelling alsnog in kunnen passen in ons bezorgschema.

Bestellen
U kunt uw bestelling invullen op het bestelformulier op onze website U ziet dan meteen wat uw barbecue- of wokbestelling kost. Als u de bestelling verzendt krijgt u een automatisch verzonden e-mail met daarin de door u ingevoerde gegevens. Controleer deze goed! Staan er fouten in mail of bel ze dan door zodat wij ze kunnen aanpassen.

Controleer uw bestelling.
Als u besteld heeft via het bestelformulier dan krijgt u automatisch een e-mail heeft u deze niet ontvangen dan graag spoedig contact met ons opnemen.

Betalen.
U betaalt de bestelling via Ideal of bij aflevering van de bestelling, de keuze voor de soort betaling maakt u in de bestellijst op de website. Zorg dat u gepast geld heeft voor de chauffeur.

Let op!!  wij leveren niet op rekening.

Bestelling aanpassen.

Let op !! Een bestelling wijzigen kan tot 2 werkdagen voor uw barbecue of wok party, een bestelling op zaterdag of zondag kunt u wijzigen tot donderdag ochtend 9:00 uur dit gaat alleen via tel: 013 505 1331.

Besteldag Uw bestelling aanpassen kan uiterlijk tot
maandag donderdag ochtend voor 9:00 uur
dinsdag zaterdag ochtend voor 9:00 uur
woensdag maandag ochtend voor 9:00 uur
donderdag dinsdag ochtend voor 9:00 uur
vrijdag woensdag ochtend voor 9:00 uur
zaterdag Donderdag ochtend voor 9:00 uur
zondag Donderdag ochtend voor 9:00 uur