Bedankt voor uw bestelling


Allereerst hartelijk dank voor uw bestelling via onze barbecue website. Het gaat u opvallen dat u gekozen heeft voor een heerlijk stukje vlees en de lekkerste salades en sauzen. Wij wensen u en uw gasten alvast smakelijk eten.

Let op dit e-mailtje is geen bevestiging van uw bestelling, het is een automatisch gegenereerd mailtje, als wij uw bestelling goed hebben ontvangen en gecontroleerd. dan nemen wij binnen 2 werkdagen telefonisch of via e-mail contact met u op om uw bestelling door te nemen, tevens ontvangt u per e-mail de bevestiging.
Heeft u geen telefoontje of e-mail gekregen na 2 werkdagen neem dan contact met ons op, waarschijnlijk is uw bestelling dan niet goed doorgekomen bij ons. (tel:013 505 1331).

Wij bezorgen uw bestelling alleen als u een complete barbecue heeft besteld (vlees+all-in pakket) 

Controleer uw bestel gegevens:
Aan de hand van de door u ingevulde gegevens maken wij uw bestelling klaar, controleer de gegevens van uw bestelling daarom zorgvuldig. 

U kunt eventuele foutjes of aanvullingen doorgeven via e-mail:info@slagerijmulders.nl of telefoon (013) 505 1331.

Uw bestelling aanpassen kan tot uiterlijk 2 werkdagen voor het afleveren van uw bestelling (voor 9:00 uur in de ochtend). Is uw bestelling op zondag dan kunt u deze tot uiterlijk 3 werkdagen vooraf wijzigen. (dus uw bestelling op zaterdag of zondag kunt wijzigen tot donderdag ochtend 9:00 uur)

Besteldag Uw bestelling aanpassen kan uiterlijk tot
maandag donderdag ochtend voor 9:00 uur
dinsdag zaterdag ochtend voor 9:00 uur
woensdag maandag ochtend voor 9:00 uur
donderdag dinsdag ochtend voor 9:00 uur
vrijdag woensdag ochtend voor 9:00 uur
zaterdag donderdag ochtend voor 9:00 uur
zondag donderdag ochtend voor 9:00 uur

 

Mocht u onverhoopt genoodzaakt zijn uw bestelling te annuleren dan kan dit tot uiterlijk 3 werkdagen voor het afleveren van uw bestelling (voor 9:00 in de ochtend). Een bestelling annuleren kan alleen telefonisch op nummer (013) 505 1331.


Bezorgen en ophalen van uw bestelling:
Wij bezorgen uw bestelling tussen 10:00 uur en 18:00 uur wilt u om bv. 15:00 beginnen dan houden wij hier rekening mee, de begintijd heeft u opgegeven in de bestellijst.

De ophaaltijd van uw bestelling kunt u met de chauffeur afspreken, dit gebeurt vaak de volgende dag al tussen 9:00 uur en 12:00 uur zodat wij de spullen weer schoon kunnen maken voor de volgende bestellingen.

Controle spullen:
U hoeft de barbecues, wokpannen, borden en bestek niet schoon te maken dit doen wij voor u, wel vragen wij om de borden met een servetje af te doen, controleer ook of er geen borden en bestek van uw eigen servies tussen zitten, het is voor ons moeilijk te achterhalen van wie wat is.

Wij vragen u om alle spullen bij elkaar te zetten met het ophalen !!

Controleer uw bestelling samen met de chauffeur, het is voor ons lastig om laat op de dag nog na te leveren.

Contact:
Slagerij Mulders tel:  013 505 1331
Jan Mulders privé: 013 505 5400
Jan Mulders mobiel:  06-54616019